Select Page

Over Austin Media

Al sinds jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in programmeren. Dit begon als hobby en groeide al snel uit naar een passie. Ik vond het altijd gaaf om ideeën vanaf schets uit te werken tot een echt product, in de vorm van websites en mobiele apps. Ik merkte al snel op dat deze skills erg gewild waren en besloot toen mijn bedrijf Austin Media op te starten.Freelancen vond ik geweldig, omdat ik het des tijds goed kon combineren met mijn studie aan de HVA.

Tijdens mijn opleiding aan de HVA (Communicatie & Multimedia Design) werd ik echter niet voldoende uitgedaagd. Ik beheerste al veel van het curriculum die de opleiding aanbood. Ik besloot toen mezelf uit te dagen en zocht naar een nieuw avontuur die (ver) buiten mijn comfortzone lag. Dit resulteerde in een onvergetelijke ervaring in Shanghai en Hong Kong, waar ik een een jaar lang stage heb gelopen en mijn afstudeeropdracht heb afgerond. Mijn periode in Azië inspireerde mij om nog harder, maar vooral slimmer, te werken. Na de het afronden van mijn HBO opleiding besloot ik een masteropleiding te volgen aan de Vrije Universiteit. Het werd de opleiding Informatiekunde (Information Sciences), die ik een jaar later succesvol had afgerond. 

 

In de afgelopen jaren heb ik focus gelegd in het creëren van online platformen en netwerken. Zo creëerde ik tijdens mijn studieperiode Boekendeals.com, een online marktplaats voor studenten om studieboeken te verhandelen.

Mijn passie voor programmeren en het ondernemen is niet onopgemerkt gebleven. In 2016 en 2017 behaalde ik de top 10 van de FOTY AWARDS met Boekendeals.com en versloeg daarmee duizenden deelnemende zzper’s. 

Wordt je ook enthousiast van het ontwikkelen van jouw eigen platform, maar weet je niet hoe je dit technisch kan uitwerken tot een echt product? Schroom dan niet om een keer ontmoeten om samen jouw project te bespreken.